пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Від родини йде життя людини

15 травня у всьому світі визначають таке прекрасне свято, як Всесвітній день родини або Міжнародний день сім’ї. Це свято було встановлене в 1993 році Генеральною Асамблеєю ООН для того, щоб об'єднати родини всього світу, які підтримують ідеї демократії і привернути увагу громадськості до численних проблем сім'ї. Сім’я завжди була основою суспільства, допомагала кожній людині зрозуміти та реалізувати свої власні можливості, подолати життєві негаразди, отримати підтримку та любов рідних.
«Пізнай свій край… себе, свій рід, свій народ, свою землю - і ти побачиш свій шлях у життя. Шлях, на якому найповніше розкриються твої здібності…». Григорій Сковорода

Саме ці слова великого українського просвітителя-гуманіста, філософа і поета надихнули працівників бібліотеки організувати виставку-розвідку родинної творчості наших читачів.



\

Презентуємо родину Калашнікових:







Родина Мотузних - Цимбалюк - Савицьких:









Родина Піщанських -Якуша:

















Людина як і дерево не може жити без правічного ґрунту. Родина – то серцевина кожного роду українського. І починається вона з того місця, де ти народився, де відчув тепло і ласку маминого слова, батькової науки, де ступив перші кроки. У родині навчають розрізняти добро і зло, шанувати честь і гідність свого роду. Саме ці риси виховували і передавали українським ремеслом. 

Немає коментарів:

Дописати коментар