вівторок, 13 жовтня 2015 р.

Дякуємо вам, хлопці!

Напередодні  Дня захисника Вітчизни бібліотека на Кавказькій завітала до Головного військового клінічного госпіталю. Працівники бібліотеки привітали наших героїв зі святом та  подарували хлопцям книжки, серед  яких були з автографами та побажаннями від авторів: Руслана Горового, Олеся Ільченка  та інших.  Бажаємо скорішого одужання та відновлення сил всім пораненим!  Дякуємо батькам, що виростили таких синів!





  З даних часів наш народ умів захищати свою землю. Його сини-воїни демонстрували зразки мужності, звитяги на полях битв із ворогами. Невмирущою славою покрили свої знамена козацькі полки Запорізької Січі у визвольній боротьби під проводом Богдана Хмельницького, Івана Мазепи, Семена Наливайка... І не вина українських воїнів у тому, що доводилося століттями їм проливати кров за інтереси поневолювачів. Але й у таких умовах вони проявляли мужність, гідність і честь, звершували подвиги, якими захоплювався і продовжує дивуватися світ!
  Як колись для козака почесним обов’язком була служба у Запорозькій січі, так і сьогодні цей обов’язок є почесним для українських воїнів, які наразі відстоюють нашу землю на Сході України.
   Саме тому з 2015 року  14 жовтня  встановлено офіційним  Днем захисника України (Днем захисників Вітчизни)
   У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров’я і щастя! Мирного неба і смачного хліба! Зі святом Вас дорогі наші хлопці! 







Немає коментарів:

Дописати коментар