понеділок, 22 лютого 2016 р.

Євгенія Кононенко.Симбалайн. Відверто інтимно тепло.

Сьогодні, 21 лютого, у світі відзначається День рідної мови. У цей день люди нагадують один одному, як важливо берегти рідну мову, адже кожен народ існує доти, поки існує його мова. Потрібно не тільки вивчати мову, бути грамотними, а й збагачувати її новими творами художньої літератури, поезією, а також забезпечувати її взаємодію з іншими мовами. 
Саме тому у гості до бібліотеки завітала популярна авторка та перекладач – Євгенія Кононенко.  Євгенія є визнаним майстром короткої прози; загалом її творчий арсенал налічує поезії, оповідання й есеї, повісті та романи, декілька дитячих книжок, культурологічні розвідки. Також письменниця знана своїми перекладами з французької й англійської. Її прозові твори перекладені та опубліковані українською, англійською, німецькою, французькою, хорватською, фінською, російською, польською, білоруською та японською мовами. 
Сьогодні письменниця презентувала книжкову новинку, яка називається "Симбалайн", від українського видавництва "Кальварія". У книзі поєднуються повісті й новели, які влучно переплітаються з поезією Євгенії.
Зустріч видалась емоційно насиченою, яскравою, таким своєрідним симбіозом живого спілкування, творчого діалогу та дискусії між автором і читачами.


P.S. Щиро дякуємо  видавництву "Кальварія" і особливо Ксенії Мацкевич за подаровані книжки!!!!

















Немає коментарів:

Дописати коментар