понеділок, 23 листопада 2015 р.

Зустріч з майбутнім

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи бібліотека на Кавказькій організувала та провела урок мужності з учнями 9 класів гімназії № 115.
На зустріч був запрошений  воїн, письменник, сценарист – Сергій Ухачевський та директор видавництва «Кальварія» Ксенія Мацкевич.
Сергій Ухачевський  за освітою -   вчитель української мови та літератури,  воїн АТО, людина, котра про події в Україні говорить спираючись на пережитий власний досвід перебування у самих гарячих місцях Сходу - Маріуполі, Пісках, Щасті. Відомий читачам за своїми гостросюжетними романами й повістями,  він є автором  теле- та кіносценаріїв для телеканалів Discovery, National Geographic, Інтер, СТБ і кількох кінокомпаній.
Під час зустрічі юні патріоти дізналися про "Шрека", війну, "Карпатській капкан",  фільм і кіно "Казка Старого Мельника",  мали змогу потримати  в руках справжні військові нагороди Сергія. Старшокласники задавали автору питання про бойові дії на Сході нашої країни та про  історію написання «Карпатського капкану».















Наприкінці заходу  відбувалась традиційна фотосесія, під час якої всі бажаючі могли отримати автограф від автора.









Традиційне чаювання













Немає коментарів:

Дописати коментар