понеділок, 18 січня 2016 р.

На Кавказькій на свята колядує Коляда

Навіть примхлива морозна погода не стала на заваді теплому і дружньому спілкуванню, яскравих емоцій, проникливих посмішок і щирих рукоплескань. Бо ж січневі святки у бібліотеці на Кавказькій продовжились творчими вечорами Музики та Поезії. І на гостини до нас завітав не хто інший, як Роман Коляда - відомий журналіст, музикант, поет, диякон. А ще глибоко талановита і багатогранна особистість, щирий та відвертий співрозмовник, і, безумовно справжній піаніст - віртуоз!
Літературно-музичний концерт  розпочався  із прем`єри музичної п’єси Романа"Очікування".  Музика автора проникала до самих глибин серця кожного із присутніх і це відчувалося протягом усього вечора. Неймовірно ніжні та зворушливі мелодії піаніста заворожували, спонукали  слухати їх  все більше і більше. Така віртуозна гра маестро і чаруюче звучання авторських мелодій зливались воєдино у безкінечний потік високих почуттів, душевного настрою і неземної благодаті.

Також митець подарував глядачам  власну поезію зі збірки "Пісні для  читання". Вірші Романа Коляди надзвичайно ліричні  й проникливі,  захоплювали із перших рядків їх прочитання. Саме цю поетичну збірку автор презентував і нашій бібліотеці. Наприкінці зустрічі Роман Коляда відповідав на питання допитливих глядачів, розповідав про своє життя, поділився думками стосовно творчих планів. І, звичайно, не обійшлось  без  автограф-сессії, на яку з нетерпінням чекали наші відвідувачі.





















Немає коментарів:

Дописати коментар