пʼятницю, 3 червня 2016 р.

Книжкова шпаківня дарує дітям свято!!!

Настало справжнісіньке літо і дітлахи мають змогу насолодитися довгоочікуваними літніми канікулами - найулюбленішою порою усіх учнів!






Бібліотека розпочинає літню «бібліозміну» й відкриває свої двері пришкільному табору «Калинонька».








Сьогодні учні 115 гімназії приєдналися до Всеукраїнської ініціативи "Додай читання"(Книжкові Шпаківні – яскраві, стильних полички з дитячими книжками і журналами у вільному доступі для читання в громадських місцях). Познайомились із новою книгою Євгенії Пірог «Сумка мами кенгуру».



Євгенія Пірог (Казкарка Джинні), ініціатор Всеукраїнського проекту "Додай читання", відкрила справжній портал читання у нашій бібліотеці!!! Діти разом із казкаркою погортали сторінки книжки, яка народилася сьогодні. І, звичайно, не обійшлося тут без улюблених героїв : Книжкової принцеси та Страшного дракона, Незвичайних гномів і Справжнього пірата, Робін Гуда й Летючого вітру, Червоної шапочки і Свіжого дощу, Принцеси День і Ніч, Дрімучого лісу й Балакучих шпаків. Які тільки персонажі не з’являлися у нашій чудо - виставі! Всі присутні спробували себе у ролі казкарів та чарівників!!!
Але головну формулу сьогоднішнього дійства дітлахи «вивели» самі: «Щоб стати розумним і вміти розрізняти добро і зло - потрібно багато читати!!!
А Книжкова шпаківня, яку із захопленням прикрасили наші маленькі друзі, уже розпочала свою важливу місію – призвичаїти дітей до читання!!!


































Немає коментарів:

Дописати коментар