четвер, 9 березня 2017 р.

Від майстер - класу - до широкого арт-простору


Їй - 25.І вона щаслива. Це Олександра Бурдіна. Вона- майстриня, власниця авторської студії по виготовленню прикрас ручної роботи з бісеру. Маючи диплом про вищу технічну освіту, досвід викладача, не зрадила своїй юнацькій мрії - творити красу. Тепер Олександра виготовляє чудові речі: кулони, кольє, сережки, які дарують радість жінкам по всьому світу, а автору - заслужене визнання. Використовуючи в своїй роботі різні новітні техніки, вона неодноразово була учасником і, навіть, фіналістом міжнародних конкурсів.
За словами майстрині, її головна мрія - мати свій арт-простір - відкритий і доступний. Зібрати навколо себе однодумців - майстрів, створити свій казковий маленький світ, який розростеться згодом у величезну імперію краси." Я хочу донести, - сказала майстриня,- що в період масового виробництва, прикрас зокрема, ми перестали цінувати людську працю і ручну роботу. А там - душа, індивідуальність".
Олександра Бурдіна має своїх учнів, серед яких є і хлопчики. Вони терплячі(робота вимагає), творчі - такі ж , як і їх чарівна наставниця.
В Читальній залі нашої бібліотеки упродовж лютого до уваги користувачів була представлена виставка "Мистецтво бісеру". Також Олександра Бурдіна провела майстер - класи: "Кулон "Вишиванка", "Сережки Сніжинка", "Техніка багатошарового плетіння до Дня Святого Валентина".

 
   
 








Життєлюб, закохана у свою справу, вона щиро вважає. що майстер не дозволить собі неякісне виконання роботи, адже це - його ім'я. Тож щиро бажаємо, щоб ім'я Олександри Бурдіної засяяло яскравою зіркою на світовому небосхилі арт - простору!

Немає коментарів:

Дописати коментар