четвер, 15 березня 2018 р.

Сторінками книжок Віталії Савченко

Потроху бібліотека наповнюється сміхом, гомоном, дітлахи потихеньку розсідаються і очікують. А очікують вони розповідь про "Сім'ю чарівників", книгу яку написала дитяча письменниця, Віталія Савченко, яка завітала до нас в гості із далекого Івано-Франківська. Тим часом на столі з'являються малюнки, це діти заздалегідь підготувались до зустрічі, прочитали та намалювали казкових героїв.



Діти не лише захоплено слухали пані Віталію, яка майстерно розповідала історії голосами казкових героїв, а й самі читали і розгадували загадки. Відповіла й на запитання учнів, зокрема, звідки письменниця черпає такі чудернацькі історії. А історії із життя лісових мешканців, за словами Віталії Савченко, переказує їй сорока, що мешкає за вікном, іноді нашіптує фея.
Та не обійшлося і без гри, із зав'язаними очима потрібно намалювати казкового героя, а це не так вже й легко, чудернацькі вони виходять.

Звичайно ж, дуже приємно коли другокласники із школи №115 та школи №7 йдуть із бібліотеки з автографом та спільним фото з автором.



Немає коментарів:

Дописати коментар