четвер, 26 березня 2020 р.

Карантин з користю або онлайн навчання!


  1. Українська освітня платформа Prometheus відкрила безкоштовний доступ до 100 онлайн-курсів. Серед них – англійська, дизайн-мислення в школі, мистецтво діалогу і медіації, курс зі здорового харчування, з протидії булінгу, з критичного мислення і багато іншого. 
  2. Coursera. Найвідоміша освітня платформа відкрила на час карантину 3800 курсів за 400 спеціальностями. Щоправда, тільки для студентів університетів (вони повинні приєднатися до Coursera for Campus). Але навіть якщо ви не студент, на Coursera завжди є безліч безкоштовних курсів (як правило, лекційна частина, без завдань і сертифікації). 
  3. Google Digital Workshop. Навчальна платформа від Google надає можливість пройти безкоштовний курс із цифрового маркетингу (і отримати сертифікат!), просування в інтернеті, ділового спілкування, візуалізації, мистецтва публічних виступів. Ці курси доступні українською мовою.
  4. Засновник агентства Fedoriv Андрій Федорів виклав свій зоряний онлайн курс із маркетингу "Папа Бренда" у відкритий доступ. Абсолютно безкоштовно. Перша з 14 серій буде доступна на Youtube каналі Fedoriv vlog у понеділок, 16 березня. Далі будуть викладати по одному епізоду в день.
  5. EdEra – українська освітня платформа, на якій зібрані курси про все на світі – від підготовки до ЗНО з математики до основ веб-розробки. 
  6. WiseCow – ще один онлайн-лекторій. Тут можна прослухати курс лекцій "100 років світової фотографії за 100 хвилин". Такий же курс – на тему української історії, культури, кіно, літератури, світової моди та багато іншого. 
  7. Open Culture – це портал, на якому зібрані 1300 онлайн-курсів від світових університетів. Тут можна слухати лекції з архітектури, мистецтва, комунікацій, дизайну, економіки та іншого. 
  8. Tedx Talks – лекції, що надихають, від спікерів з усього світу на найрізноманітніші теми: технології, бізнес, наука. Якщо не хочете потонути у великій кількості тем і виступів, почніть з 10 найпопулярніших за версією самого Ted. 
  9. Кураж Базар зібрав виступи усіх своїх спікерів на одній сторінці. Серед них – лекції на тему сексуального здоров'я, sustainability, нових функцій Instagram.
  10. Карантин – саме час розібратися у вині! Платформа Open Mind Academy виклала у безкоштовний доступ курс Supernatural Романа Ремеєва про натуральне вино. З нього можна дізнатися, що таке органічні, біодинамічні та натуральні вина і яка між ними різниця. А ще вам розкажуть про помаранчеві, бурштинові, skin contact вина, про pet nat або, як його ще називають, дідівське ігристе.

Немає коментарів:

Дописати коментар