неділю, 21 травня 2017 р.

Андрій Крижевський: від поміркованого раціоналізму до фантастики!

Андрій Крижевський – письменник – фантаст, лауреат літературної премії «Гілка золотого каштана»(2015) – завітав до нашої бібліотеки на зустріч з восьмикласниками. Його напрочуд професійно представила Ксенія Мацкевич - видавець його творів, яка розповіла про Андрія Крижевського і як про особистість, і як про митця – початківця, і чим саме зацікавив її цей автор.
Весело(адже корінний одесит) і водночас, серйозно( за фахом – юрист) розповів юним користувачам, що саме в 2013 році йому страшенно захотілося поділитися своїм розумінням сенсу життя і тих процесів, які його визначають. І він вирішив, що найкращою формою для цього є… гостросюжетний фантастичний роман. Так «народилася» книжкова серія «Лабіринти Евотона».
Із неприхованим захватом, із великою цікавістю слухали молодого письменника учні та задавали йому різні питання з життя прибульців та про закони співіснування різних планет, описані в його творах.
Декому із присутніх здавалося, що Андрій Крижевський міг бути дуже гарним співбесідником самому Герберту Уеллсу, чому б ні, адже їх об’єднує одне всепоглинаюче почуття - велика любов до наукової фантастики.

 
 
 
   
Зворотній взаємозв’язок був на високому рівні – це значить, що як юні читачі, так і сам письменник однаково задоволені від спілкування. Насамкінець, письменник пообіцяв юним читачам, що далі буде…

Немає коментарів:

Дописати коментар