вівторок, 11 квітня 2017 р.

Міжпланетна подорож

Власноручно створити модель Землі, відчути себе конструктором - і навколо планети запустити тільки твій, дивовижний супутник! Чи можливо здійснити це, особливо, якщо ти - першокласник? Виявляється, що так. Першокласники загальноосвітньої школи № 7 переконалися в цьому під час зустрічі з талановитою особистістю - Ніною Даценко. Вона працює журналістом в Національній радіокомпанії України, створює для дітей та юнацтва науково-пізнавальну передачу - “Твій друг-книга”. Ніна Даценко -автор книги оповідань “Затамувавши подих” (Київ, 2000)та збірки казок "Тиждень казок" (Італія 2014).
   
Письменниця передала присутнім у залі дітлахам привіт у формі відеозвернення від дідуся Стаса(Станіслав Станкевич) – актора Національного театру імені Івана Франка, який працює також і ведучим на радіо, зокрема веде передачу "Вечірня колисанка", в якій звучать серед інших написані нею казки.
За її словами, подібні спілкування з дітворою надихають її на творчість. От і цього разу, під час презентації збірки "Тиждень казок", в Читальній залі нашої бібліотеки відбувалося просто неймовірне, фантастичне дійство!
Діти весело, з азартом, працювали з кольоровим папером, олівцями, підбадьорували один одного, прислухалися до всіх підказок справжньої казкарки, яка готує їх до міжпланетної подорожі! І як результат - кожен учень створив свою планету та супутник, при цьому використовували, як справжні оптимісти(а світ належить саме їм!) найяскравіші кольори. Яке ж це задоволення - втілювати свої мрії не уві сні, а наяву!



















Немає коментарів:

Дописати коментар