середу, 19 квітня 2017 р.

Коли у казки - музична душа

Вона вдячна мамі, яка читала їй безліч дивовижних казок, а тепер вона сама - Катерина Єгорушкіна - автор багатьох збірок для старшого дошкільного та молодшого шкільного віку. На зустріч з цим чудовим казкотерапевтом до нашої бібліотеки завітали другокласники школи №7.
Катерина Єгорушкіна - член Національної спілки письменників України та Всеукраїнської арт - терапевтичної асоціації. І саме тому , що вона працює з дітьми і дорослими у царинах казкотерапії та книготерапії за авторськими методиками, атмосфера спілкування зі школярами набула по-дорослому казково-серйозної тональності. Вони з захопленням слухали окремі історії з книги "Будиночок з води". У дітей виникало багато запитань до письменниці, що стосувалися як написання казочок, так і їх видавництва - і вони отримали вичерпні цікаві відповіді.







За словами авторки, вона присвячує свої книги всім братикам і сестричкам, двійнятам, близнюкам і близнючкам, а також тим хто шукає незвичайні відповіді на звичайні питання.
Катерина Єгорушкіна презентувала свої книги, зокрема: "Музична подорож Золотого Каштанчика", "Країна Сніговія", "Птахи та Янголи", чим дуже порадувала юних читачів, у багатьох з яких за час спілкування з письменницею виникло бажання прочитати ці твори. А це означає, що казкотерапія від автора - самий ефективний і креативний метод мотивації сучасних діток до читання.

1 коментар:

  1. Публікація про зустріч на САЙТІ ШКОЛИ: http://sch7.ucoz.ua/news/zustrich_z_pismenniceju_katerinoju_egorushkinoju/2017-04-15-393

    ВідповістиВидалити