середу, 19 квітня 2017 р.

ЇЇ книги вселяють надію!

Яскраво, талановито, сердечно - саме так пише лауреат Міжнародного конкурсу "Гранослов"- Марина Павленко. Вона черговий раз завітала до нас, щоб розповісти юним користувачам бібліотеки(учням 6 - го класу) про свої творчі здобутки.
Натхненно, як тільки може людина, яка безмежно закохана у свою справу - художнє красномовство, авторка книг: "Як дожити до ста", "Миколчині історії", "Русалонька" та багатьох інших, легко знайшла спільну мову зі школярами. Вони уважно слухали уривки з книжок, іноді сміялися, бо чули добре знайому їм мову -"сленг", якою спілкуються персонажі творів, і які так нагадують однокласників чи друзів. Зворушливі. правдиві історії дуже сподобалися присутнім. Насправді, учні відкрили для себе ще одну яскраву постать на сучасному українському літературному небосхилі - Марину Павленко.
І як не погодитися зі словами В'ячеслава Медведя, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка, який сказав про майстерність письменниці: "...зірка її таланту добра і нелукава, щира й мужня, правдива й трагічна, з мудрим усміхом й - з Божої ласки".

 

Немає коментарів:

Дописати коментар