четвер, 16 квітня 2015 р.

Чистий світ навколо нас – це для нас


Проблеми екологічної безпеки та охорони довкілля на сучасному етапі розвитку людства надзвичайно актуально. Останнім часом у світі чітко прослідковується тенденція здорового способу життя і підвищений інтерес до екології. Повним ходом йде боротьба за екологічність, як на виробництві так і в індустрії. Важливо, щоб кожен житель нашої планети, розуміючи глобальні масштаби даного питання, долучався до заходів, спрямованих на збереження природного фонду та охорони навколишнього середовища.
В Україні день довкілля відмічається у третю неділю квітня. Цього року це 18 квітня. Дбаючи про екологічно чисте довкілля та екологічну безпеку, наша бібліотека провела рейд, присвячений дню довкілля.
За допомогою спеціаліста з ринку з миючих засобів та засобів особистої гігієни відвідувачі прийняли участь в інформаційно - практичному заході « І рух, і життя латиною VITA», орієнтований на такий аспект екології, як убезпечення себе і своєї родини від негативних наслідків використання небезпечних засобів побутової хімії.
























Також бібліотекарі презентували книжкову виставку «Шкідливим звичкам – червоне світло» для мешканців нашого мікрорайону, яка спонукала замислитись про здоровий і безпечний спосіб життя. Особлива увага приділялась молодому поколінню, бо від їхнього екологічного виховання залежить майбутнє нашої країни.













Гарна погода сприяла проведенню соціально – екологічної акції з прибирання та благоустрою прилеглої території. Тим самим залучаючи відвідувачів піклуватись про екологію нашої планети.




Вважаємо, що кожен може зробити свій вагомий внесок у збереження навколишнього середовища і подарувати собі та своїм нащадкам життя у більш екологічно – чистих умовах.

Немає коментарів:

Дописати коментар