четвер, 24 березня 2016 р.

Літературний десант видавництва "Фонтан казок"

«Фонтан казок» & Бібліотека на Кавказькій представляє великий Літературний БУМ, присвячений тижню дитячого читання!
Цілий день гостями школи імені Івана Огієнка та Бібліотеки на Кавказькій був справжній десант дитячих авторів  - Сашко Дерманський, Сергій Пантюк, Юрій Бедрик, Галина Манів, Олег Чаклун та Іван Андрусяк. І школа  вмить перетворилася на  великий  літературний мурашник.

Іван Андрусяк заволодів дитячою аудиторією із перших хвилин спілкування. Його кумедні, дотепні жарти відразу припали до душі всім дітлахам, що  з згодом переросло у жвавий діалог між автором та його улюбленими «малявками»…















Сашко  Дерманський своєю  доброю та грайливою  збіркою «Бигимоти не медмеді» приємно розбурхав уяву дітлахів про незвичних, кумедних й  дотепних тварин.













Галина Манів  розповіла учням  про свою «Квартирію» і про те, що відбувається, коли діти самі залишаються вдома. Авторка в  ігровій формі провела  пізнавальний літературний урок.  Діти вивчали скоромовки , відгадували загадки. Прочитала  вірші зі своєї майбутньої книги.










Олег Чаклун, як справжній маг,  зачарував дитячу аудиторію своєю « Мрія. Dream. Мечта »  та повів за собою у вирій Королівства дитячих мрій і фантазій.





Юрій Бедрик  та його поетична збірка « Снюсь-нюсь-нюсь» викликала  неабияку зацікавленість дітлахів. Його образи яскраві і влучні, а поетичні рядки легко запам’ятовуються і «розтягаються на цитати».










Сергій Пантюк – справжній «Динозаврячий король». Його природжений магнетизм, позитивна енергетика, вміння цікаво сколихнути аудиторію є невід ємною складовою успіху талановитого письменника.
































Немає коментарів:

Дописати коментар