середу, 1 лютого 2017 р.

Досвід минулого - урок для майбутнього

У кожної людини – своя історія та свій життєвий досвід. У кожної країни – також. Вшановуючи пам’ять жертв Голокосту колектив нашої бібліотеки організував зустріч учнів 11 класу школи №7 з кандидатом історичних наук, науковим співробітником Інституту політичних та етнонаціональних досліджень імені І.Кураса НАН України, керівником Українського центру вивчення історії Голокосту Анатолієм Юхимовичем Подольським. У затишній Читальній залі гостинно прийняли запрошених. Доповідач презентував багато книг відповідної тематики. Учні з інтересом переглядали літературу, обмінювалися враженнями, задавали питання історику.


Не обійшло увагою шановне товариство молоді і книжкову виставку «Невідомі факти відомих подій». Загалом панувала творча невимушена атмосфера.




«Культура і народ не має колективної відповідальності, кожен відповідає за свої вчинки сам»,- насамкінець сказав А.Подольський.
Можна впевнено стверджувати, що ніхто із присутніх не залишився байдужим після розмови про невідомі факти відомих подій, адже вона змусила не тільки заглибитися в далеке минуле, але й задуматися над своїм майбутнім.
P.S. Велике СПАСИБІ за подаровані книги !!!


Немає коментарів:

Дописати коментар