пʼятницю, 14 квітня 2023 р.

Химерні мандри з Анною Григорович

Ми, подорожуємо різними країнами та континентами, милуємось красою природи та архітектури, а в своєму місті живемо звичним життям, ходимо вулицями де все рідне та знайоме і часом навіть не помічаємо які чудові місця знаходяться поруч із нами. Ось і сучасна українська письменниця, Анна Григорович, неодноразово їздила в Київ на екскурсії, щоб найбільш чітко та впізнавано описати начебто знайомі нам вулиці та провулки, та втілити свій задум в життя. 

Ідея написати і видати книгу про дівчинку з різнокольоровими очима та незвичайними здібностями Єву народилась ще в 2013 році, але пройшло чимало часу і перша книга,"Три дні з життя Єви" з серії Химерні мандри, побачила світ. Письменниця із  великим захоплення зустрічається із дітками та розповідає про життя тринадцятирічної дівчинки (багато хто з присутніх досяг саме цього віку),  про створення мапи, яка знаходиться на початку книги, про химерні мандри химерними країнами, про  QR-коди, завдяки яким можна прослуховувати класичну музику та багато іншого, містичного... У дітей  виникло безліч запитань про дівчинку Єву, про написання інших частин із задуманої серії, про здібності дівчинки, про музику...


А, коли книга потрапляє в руки слухачів, відразу почали відшуковувати на сторінках книги QR-коди і тихенько вмикати музику у смартфонах, а пальчики водити по мапі і відгадувати країни та міста.
                                


                               

                                 

По закінченні зустрічі, звичайно ж, фото на згадку і селфі із авторкою. І ще, головне, бажання прочитати книгу, а книги, Анна Григорович подарувала у фонди нашої та шкільної бібліотеки!!!



                             
Ми, дуже вдячні письменниці Анні Григорович, яка відгукнулась на наше запрошення та  приїхала на зустріч із дітками із спеціалізованої школи №115 ім. І.Огієнка, а шкільному бібліотекарю, Вірі Петрівні Ходжаєвій, за гостинність та допомогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар