четвер, 23 березня 2017 р.

В її душі любов одна, в її руках - таланту сила

Користувачі нашої бібліотеки давно звикли, що для них постійно презентують щось цікаве. На цей раз, це – виставка робіт Емілії Леонідівни Пентіної. Емілія - грецьке ім'я, що означає «приємна». Емілія володіє привітним, сонячним характером, великою особистою чарівністю і прекрасними перспективами на будь-якому терені. Вона може відчувати сильні захоплення справою або людьми, бути прихильницею ідей і нововведень в житті і роботі. Вона вміє бачити в людях тільки хороше і допомагає їм проявити кращі якості, цінує в людях почуття гумору, якими володіє сама, характер її відрізняється оптимізмом.
І це є щирою правдою. За фахом – інженер, але все своє життя залишається вірною своєму захопленню - вишивці. Вона, як справжня чарівниця. створює чудові картини, які вражають і технікою виконання, і яскравістю фарб, і різноманітністю малюнків.

   
  





З’являються на полотні 
Яскраві квіти, дивні птиці. 
Вони веселі, не сумні, 
На них приємно так дивиться. 

Всім долю вишила вона, 
Всіх на добро благословила. 
В її душі любов одна, 
В її руках – таланту сила. 

Як не погодитися з твердженням, що Україна Шевченкова квітне, бо вишивана у неї душа.. Здоров’я, Вам, шановна пані Еміліє, приємних вражень від життя, які будуть надихати Вас творити таку ж неймовірну красу.

Немає коментарів:

Дописати коментар