неділю, 21 травня 2017 р.

Літературне чаювання

Смачно літературно чаювати можливо тільки у приємній компанії. Саме так і було у нашій бібліотеці: чаювали зі Славою Світовою. У теплій невимушеній атмосфері, яка запанувала одразу як тільки вона зайшла – світла, усміхнена, доброзичлива, спілкування розпочалося зі знайомства. Зі слів молодої письменниці, вона – іронічна журналістка, невиправна оптимістка. Панічно боїться джмелів та індиків. Не любить чистити апельсини. Мріє про затишний будинок з величезною кухнею в стилі «Provence». Мріє стати великою письменницею. Обожнює запах книг, кави з молоком та моря. Любить життя. Шукає пригоди, придумує цікаві проекти, розширює коло своїх знайомств.
На прохання Слави, користувачі бібліотеки, які прийшли на зустріч, розповіли, які книги вони читають, які теми цікавлять більше всього. І, звичайно, саме головне – знайомство з творчістю Слави Світової. Вона презентувала декілька своїх книжок і, як справжня акторка, читала свої твори – мініатюри. Зі «Жменьки слів»(одна із збірок ) нібито сипалися звичайні історії, написані надзвичайно вишуканою мовою, вражали своєю чарівною простотою, як запах випеченого мамою хліба.


                         
Дуже енергійна, постійно у творчому пошуку, шановна гостя не тільки захоплюється літературою, вона ще - енергія, рушійна сила та запал проекту «Каралєвна». Це - перший українодівочий сайт гарного настрою, три основних напрямки якого: сайт як інформативно-розважальний майданчик, інтелектуально-тематичні вечірки та навчально-пізнавальні тренінги-семінари.
На думку Слави Світової , життя - як велосипед. Для того, щоб не впасти, потрібно постійно рухатися вперед! Бажаємо натхнення і світлої радості від здійснення мрій!

Немає коментарів:

Дописати коментар