четвер, 12 лютого 2015 р.

«Книги для бібліотеки».

 14 лютого-Міжнародний день дарування книги(International Book Giving Day).
 Це свято є одним із наймолодших у календарі. Воно об"єднує усіх небайдужих людей, зокрема тих, хто дарує книги дітям та прививає їм любов до читання. За три роки свого існування ініціатива отримала позитивні відгуки в усьому світі та й надалі продовжує знаходити нових ентузіастів і учасників.
Зростанню популярності цього свята сприяла підтримка та співпраця відомих авторів, блогерів і дитячих письменників.
Саме тому,  із кожним роком, дедалі більше книжок, як уже прочитаних, так і зовсім нових, прямує в усі куточки нашої планети.                                       

Чимало читачів відгукнулося на заклик бібліотеки: «Дайте нове життя Вашим книжковим зібранням!». За кожен книжковий подарунок відвідувачі отримували невеличкі пам’ятні сувеніри. 


















Дарувальниками були не тільки читачі, але й друзі нашої бібліотеки, зокрема видавництво "Фонтан казок". Спільними зусиллями бібліотеки та видавництва була проведена благодійна акція для вихованців інтернату №17. Юні читачі отримали цікаву літературу, яка стане невід’ємною складовою їхнього дозвілля.












Бібліотека також не залишалась осторонь і від болючих  кричущих подій сьогодення та передала воїнам АТО  разом з книжками частинку душевного спокою і тепла.


Немає коментарів:

Дописати коментар