середу, 18 лютого 2015 р.

День спонтанного прояву доброти

Це свято має досить нетривалу історію. Його поява пов'язана з ініціативою міжнародних благодійних організацій, які вирішили об'єднати під гаслами доброти всіх людей планети — незалежно від їх громадянства, віросповідання та національної приналежності.
Святкування Дня спонтанного вияву доброти в Україні поки проводиться практично непомітно, оскільки про нього мало хто знає.

Суть свята полягає в безкорисливому і безмежному прояві доброти по відношенню до всіх оточуючих. Справжня доброта, на думку організаторів цього свята, не повинна чекати похвали або подяки. Головна нагорода за доброту людини — радість інших людей.

День спонтанного прояву доброти — це привід згадати про справжні цінності нашого життя і про те, що доброта здатна зцілити від душевних мук і недуг кожного, хто її виявляє. Тому проявляти добрі наміри у всіх своїх діях повинна постаратися кожна людина!

В цей день в бібліотеку були запрошенні всі бажаючи приєднатися до свята. На всіх чекали посмішки, щирі вітання, дружня бесіда, а ще: була імпровізована вистава різними мовами. Успішними були навіть ті, хто ніколи не вивчав іноземну мову.








Джерело: http://anonsbibl15.blogspot.com/

Немає коментарів:

Дописати коментар