середу, 19 серпня 2015 р.

Бібліоліто 2015

Ось і  добігає кінця  сама довгоочікувана пора року – літо. Цього  року  літнє бібліодозвілля  було різноманітним, насиченим і незабутнім.
І нехай на вулиці дощ, чи, навпаки, спекотно, проте під нашою бібліопарасолькою завжди затишно й цікаво. Дорослі читачі мали змогу полистати свіжу пресу, ознайомитись із новинками книжкового світу, взяти додому  книгу, яка зацікавила.









Маленькі мешканці нашого району теж не оминали увагою свою читальню. На них чекали конкурси, майстер - класи, улюблені іграшки. Працівники бібліотеки організували конкурс на самого активного читача. Дітлахам потрібно було прочитати книгу, що запам"яталась і припала до душі, переказати зміст прочитаного. А на голосних читаннях відтворити уривок, що найбільш характеризує цей твір. Юні читачі  із задоволенням взяли участь у голосуванні, за допомогою якого були обрані переможці, які, до речі, отримали цікаві призи.



























Наша бібліотека сьогодні є установою, яка  намагається акумулювати інтереси широких верств суспільства, цим обумовлена можливість співпраці з різними установами, організаціями, рухами. Ми продовжили робити кроки в напрямку соціального партнерства. Цього разу професійний інтерес викликала бібліотека, яка розташована в Перлині Придесення - селі Пірнове. Приємно здивувало, що в сільській місцевості є така сучасна бібліотека з різноманітним фондом  і затишною атмосферою. Привітна господиня-бібліотекар Гриценко Ніна Іванівна провела нам екскурсію  по читальні. Розповіла про проблеми, життя та будні,  з якими щодено стикається сільська книгозбірня. Наприкінці зустрічі бібліотеки обмінялись книжковими подарунками,  наш фонд доповнила   книга місцевого краєзнавця Миколи Упиря "Перлина Придесення" (історія села Пірнове). Натомість  бібліотека ім. Чкалова  презентувала книгу про Солом"янський район, збірку Н.Капустянської "35 рецептів щастя" (з автографом від авторки) та іншу художню літературу.













 Запрошуємо всіх бажаючих  до співпраці, а також стати безпосередніми учасниками нашого захоплюючого бібліодозвілля!










Немає коментарів:

Дописати коментар