вівторок, 15 грудня 2015 р.

З добром – у серці, з надією в думках!


   Останній місяць року напрочуд багатий на свята, що об’єднують людей з великим серцем і доброю душею. Найшанованіший із них – День Святого Миколая ( у пам'ять про милосердя Святого), що відзначається 19 грудня. Це свято стосується кожного із нас, адже щоб творити добро не обов’язково бути заможним. Щоденні безкорисливі справи на благо інших роблять наш світ кращим і добрішим. Особливо нашої турботи й уваги потребують діти з обмеженими фізичними можливостями, які живуть із вірою та надією  на все краще. Як і кожна звичайна дитина, вони чекають у цей день подарунків – «миколайчиків», щоб і ще раз переконатися, що ніхто із них не забутий, про них пам’ятають і піклуються.
  Тож напередодні довгоочікуваного свята  всіх українських дітлахів, працівники бібліотеки спільно з видавництвом «Фонтан казок» відвідали вихованців спеціалізованої школи «Надія» м.Києва. Завдяки нашим  партнерам, постійним читачам, батькам учнів 115 гімназії  вдалося зібрати чимало подарунків для них. Солодощі й фрукти, фарби, фломастери, олівці, іграшки  отримав кожен. І, звичайно, не могло обійтися без  яскравих і цікавих дитячих книжкових дарунків, які, сподіваємось, стануть в нагоді у розвитку та навчанні цих дітей.








Завдяки бібліотеці  вихованці закладу приєднались до Всеукраїнського проекту «Напиши листа Діду Морозу».





 Довірливими і розумними оченятами вихованці реагували на читання їм уривків з дитячих казок і оповідань, які презентувала Марина Клімова – представник «Фонтану казок"  із оповідань «Різдвяної пропозиції» видавництва: «Зайчикове Різдво» І.Андрусяка, «Зимова казка» О.Ільченка, «Печені яблука» О.Куценко, «Квартирія» Г.Манів, «Калюжа» О.Чаклуна. І, звичайно, бібліотека школи отримала в подарунок ці захоплюючі книжечки. До речі, за бажанням, їх можна прочитати і в нашій бібліотеці








 У свою чергу, маленькі вихованці надали свої творчі малюнки, які знайдуть своє гідне місце в арт-просторі нашої читальні.  



  Бібліотеку також привітали і подарували книжку однієї зі своїх обдарованих випускниць, юної письменниці й художниці К.Власової «Катин подарок».




 Ще раз вітаємо  зі святом Святого Миколая і  запрошуємо усіх бажаючих  відвідати виставку «Святий отче Миколай, нас добром пригощай» творчих дитячих робіт вихованців спеціалізованої школи «Надії».









Немає коментарів:

Дописати коментар