понеділок, 28 грудня 2015 р.

Новорічна феєрія від Ірен Роздобудько та Ігоря Жука в бібліотеці на Кавказькій!

                                                   "Можна прожити все життя і жодного разу не зіткнутися з дивом.                                                                 Можна зіткнутися і пройти повз нього з пучком редиски в сумці.                                                                 А можна просто піти назустріч ..."

                                                                                                                                       
                                                                                                                                                             Ірен Роздобудько



Недаремно говорять, що дива збуваються під Новий рік! Приємною і довгоочікуваною стала лірично – поетична зустріч читачів бібліотеки з відомою українською письменницею, журналісткою, сценаристкою  та просто чарівною жінкою - Ірен РОЗДОБУДЬКО !
На  літературному олімпі авторка вирізняється своєю яскравістю і неповторністю,  є однією з найпопулярніших сучасних українських митців. Її перу належать більше 25 книг і п’ять кіносценаріїв, серед творчих досягнень - чимало почесних літературних нагород та відзнак. Твори Ірен користуються неабияким попитом та з успіхом  підкорюють все нові читацькі горизонти. 
До нашої читальні Ірен Роздобудько завітала не сама, а разом зі своїм чоловіком, автором і виконавцем власних пісень, поетом, сценаристом, художником - Ігорем Жуком. Письменниця розповіла про свою творчість та про подорож Америкою, з якої вона нещодавно повернулася. Декламувала уривки зі своїх книжок, що перепліталась із проникливою й зворушливою мелодією пісень Ігоря. Наприкінці літературного вечору творче подружжя презентувало особливий   музичний дарунок, заспівавши разом улюблену пісню своєї cім`ї. 
Невід’ємною частиною нашою зустрічі були позитивні емоції, незліченні оплески, і, безумовно, така жадана автограф сесія. Невимушене спілкування з талановитою  сімейною парою у всіх присутніх залишило надзвичайно теплий і радісний відгомін у серцях, сповнило душу зарядом оптимізму й енергетичної бадьорості.
Не залишилась без подарунків і наша бібліотека, отримавши з рук Ірен цінні книги, які стануть чудовим доповненням нашого фонду.
Дякуємо Ірен Роздобудько та Ігорю Жуку за подаровану Новорічну феєрію творчості й мистецтва!
Завдяки заклику письменниці для наших захисників було зібрано чимало гостинців та речей першої необхідності! 



































Немає коментарів:

Дописати коментар