середу, 6 січня 2016 р.

«Над вертепом зірка ясна світу засіяла»


 У народі кажуть: скільки днів - скільки й  свят!  Одне із найзнаменніших і найвеличніших у календарі, яким власне започатковується рік, є Різдво Христове! Розпочинається воно в опівніч після Святвечора між 6 і 7 січня. Традиційно Різдво  асоціюється з особливо теплим і душевним святом, очікування якого тішить не менше, аніж саме святкування. Вертеп, колядки, засівання, кутя та інші неповторні обрядодії стали невід"ємною частинкою кожної родини.
 Бібліотека на Кавказькій вітає читачів та відвідувачів зі світлим Різдвом Христовим! Зичимо міцного здоров"я, людського щастя, миру та спокою Вам і Вашим родинам, злагоди, достатку, благополуччя! І нехай гучна колядка наповнить Ваші серця радістю й любов`ю!
 Не залишила наша читальня своїх користувачів і  без святкових дарунків. Саме до Різдва відкриваємо рекреаційну територію читання "Бібліо -Relax - Задоволення" і  запрошуємо відвідати наш різдвяний майданчик!


 

 І вже є перші відгуки читачів!



 Також запрошуємо усіх бажаючих до арт-зони нашої читальні! На часі пропонуємо ознайомитись із  виставкою творчих робіт  "Новорічно-різдвяне диво" від вихованців спеціалізованої школи "Надія" м. Києва, насолодитись незвичайним талантом і глибиною дитячої душі юних вихованців  із обмеженими фізичними можливостями.












Немає коментарів:

Дописати коментар