понеділок, 12 жовтня 2015 р.

Володимир Білінський: нове бачення історії

    У неділю в бібліотеці на Кавказькій відбулась зустріч читачів з відомим письменником, дослідником історії, автором бестселерів «Країна Моксель, або Московія», «Москва Ординська», «Україна-Русь» - Володимиром Білінським.  Народна мудрість говорить: «Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього». А що ж для нас є минулим? Закрита і понівечена, сфальшована й історично спотворена історія за часів радянської влади?  Чому  ми дозволяємо вчити своїх дітей Чужій Історії, змушуємо відриватися від свого коріння?

     Володимир Білінський -  на основі історичних документів, літописів, спогадів мандрівників, досліджень сучасних археологів, істориків – доводить, що походження російського народу не має нічого спільного зі слов’янськими витоками. З метою применшення ролі української нації та звеличення великоруського народу, якому «…була потрібна велика, славна історія”, історія Росії весь час планово фальсифікувалась та переписувалась.

      Автор презентував нову редакцію і нове видання усіх трьох книг «Країни Москель, або Московії, історичного дослідження, яке спростовує чимало фактів і показує справжню вітчизняну історію.

      

  Твори В.Білінського, перш за все, акцентують увагу на недоліках традиційних підходів до вивчення історії та пропонують матеріали до роздумів, не претендуючи на незаперечну істину.
















Немає коментарів:

Дописати коментар