суботу, 24 жовтня 2015 р.

Ті, хто запалює серця!

 Бібліотека на Кавказькій долучилась до всеукраїнського проекту   «Непереможні»! 
  Наша українська земля зростила не одне покоління справжніх патріотів, людей, відданнях своєму народові. Саме такі гості сьогодні завітали до читальні на зустріч з учнями спеціалізованої школи №115.
Сьогодні розмова йшла одночасно про війну і мир.
   У неспокійні  часи сьогодення,  коли  наша земля потерпає від ворожого засилля, коли ллється безневинна кров наших хлопців, ніхто не залишається  байдужим, черствим і бездіяльним.


  Тетяна Яровицина – поетеса, волонтер, а головне, людина з небайдужим серцем  поділилася з присутніми своєю проникливою лірикою.  Коли вона читає свої вірші, душа ніби замирає, відривається від землі і перебуває в якомусь іншому вимірі, чесності, любові, вірності і добра. 



 Поет із Донеччини, Ігор Рубцов, який став безпосереднім очевидцем страшних подій на сході нашої країни, як ніхто може передати емоції та переживання людей, які не скорилися нав’язаним  обставинам та залишилися справжніми носіями української культури, незламного духу нації.



В’ячеслав  Купрієнко.  Автор-виконавець, письменник, афганець, волонтер. Своєю творчістю  заряджає позитивом, оптимізмом, вірою та надією у  краще майбутнє.




Наші гості запалили серця усіх присутніх,  зігріли любов’ю  і милосердям, подарували частинку свого душевного настрою і тепла. Дякуємо їм за масу отриманих позитивних емоцій,  від  яких час від часу перехоплювало подих!




Про нас пишуть друзі:
АВТОРСЬКИЙ САЙТ ТЕТЯНИ ЯРОВИЦИНОЇ : http://yarovitsyna.kiev.ua/publ/pamjatnye_sobytija/neperemozhni_v_biblioteci_na_kavkazkij/1-1-0-279








Немає коментарів:

Дописати коментар