пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

Твій крок у майбутнє

 У цьому році своє 400-річчя відзначає  перший український  вищий навчальний заклад Києво-Могилянська академія.  Заснована 1615 року, Київська братська школа, згодом, під покровительством митрополита Петра Могили, була перетворена на Києво-братську (Могилянську) колегію, яка наприкінці  17 століття отримала статус «академія». «Могилянка» тривалий час визначала тогочасне наукове, культурне, освітнє, релігійне життя, продовжуючи цю традицію і нині. Відновлення навчання у давніх стінах університету почалося 1991 року з ідеєю: «Час плинний, а Києво-Могилянська академія – вічна».

До дня студента бібліотека разом із 115 школою організувала  зустріч  із представниками  Києво-Могилянської академії з випускниками школи. Майбутні студенти дізналися про історію  навчального закладу, про правила вступної кампанії до академії. Але особливу увагу було приділено правильному вибору навчальних предметів для проходження ЗНО, відповідно до різних напрямів підготовки.












Сподіваємось, що ця зустріч була взаємокорисною для обох сторін, а  учні зробили   свій перший крок до знайомства  з  майбутньою "Альма-матер".








Немає коментарів:

Дописати коментар