вівторок, 12 травня 2015 р.

Півтора бажання від Марини Павленко

Наша бібліотека організувала зустріч учнів спеціалізованої школи №115 ім. І.Огієнко з відомою дитячою письменницею, художником, дипломантом і лауреатом багатьох літературних конкурсів та премій, членом Національної спілки письменників України, доцентом кафедри української літератури, українознавства та методик їх навчання УДПУ Мариною Павленко.
Творчість Марини Степанівни багатогранна. Її книгами для дітей „Домовичок з палітрою ” та „Домовичок повертається ”, циклом казок „Півтора бажання ” й повістями для підлітків про Софійку-русалоньку, „Миколчиними історіями ” захоплюються не лише діти, а й дорослі.
Щоб влаштувати свято, потрібно зовсім небагато – цікава книжка, автор і хороший настрій. Саме за цим принципом і була влаштована зустріч з читачами.
Свою цікаву і захоплюючу розповідь письменниця перемежовувала читанням уривків із власних творів та віршів із книг її батьків. Письменниця повідала юним читачам, що писати і читати почала рано, та, мабуть, це і не дивно, адже народилася в сім'ї педагогів-мовників, письменників Степана та Ольги Павленків. Історії для своїх творів списувала із самої себе, своєї сестрички, а пізніше зі своїх донечок.
  




Зустріч пройшла в теплій, доброзичливій атмосфері, на згадку про яку діти сфотографувалися з письменницею, отримали книги та автографи від автора.




На пам'ять про себе письменниця подарувала книги в нашу бібліотеку.
Ми сподіваємося, що ця дивовижна зустріч із сучасною письменницею була не останньою.

Немає коментарів:

Дописати коментар