понеділок, 23 березня 2020 р.

ТОП 10: УКРАЇНСЬКІ КНИГИ ПРО КОХАННЯ

                                              
1. ДАРИНА ГНАТКО, «ТІНЬ АСПИДА»
Любовний роман, в якому любов виявляється не такою вже й романтичною. Адже той, хто здавався коханим, виявився… торговцем людьми. Екзотична країна стала в’язницею, а мрії – нічого не вартими.
Та часом лише в темряві найсильнішого горя можна розгледіти світло справжнього кохання.
                                      
Приголомшливий любовний роман, в якому кохання існує поза простором, часом та умовностями. 
Де віра та любов рятують душі, а давні легенди оживають та керують долями. Де почуття між людьми запалюють нові зірки і осяюють світ, який, здавалось би, вже поглинула темрява.
                                         
Приклад нетипового, але від того не менш захоплюючого любовного роману. Події відбуваються в одному лише Львові, але у різні роки.
Доля головної героїни Ірени навіки з’єднана з коханням, яке криє в собі страшні таємниці та несе випробування, від яких аж хочеться зневіритись.
                                               
Історія про пристрасть, подорожі, каву і справжнє щастя. І все це – в житті жінки, яка, здавалось би, геть не створена для щастя. Яка ще не знає, чим самовпевненість відрізняється від самопожертви.
Яка готова знищити все, аби знайти справжнє кохання зі смаком загадкової Бунни.
                                              
Легкий та п’янкий роман про гульвісу Мішеля, життя якого складається зі звабливих жінок, нудної роботи та нестерпних кредиторів. Навіть в глухій провінції він примудряється потрапити в справжні халепи.
І, звісно ж, знайти кохання.
                                       
Роман, який відкрив нам Люко Дашвар. Письменницю, що не побоялась підняти тему депресивного українського села, в якому процвітає насилля, алкоголізм, сексизм і релігійний фанатизм.
На цьому похмурому тлі авторка описує історію сучасної шевченківської Катерини і її кохання з одруженим чоловіком. До слова, героїні всього 13 років.
                                           
Ще одна топова книга Дашвар, за яку вона отримала купу престижних нагород. В центрі сюжету – любовний трикутник.
В якому головна героїня неочікувано вибирає не глянцевого красунчика, а недолугого хлопця в поламаних окулярах. Можливо, це не спроста?
                                        
Сумна і моторошна, але дуже емоційна історія про зраду, зневіру та незвідані шляхи долі. Після розриву з чоловіком Віка бачить сни, в яких незнайома дівчинка називає її мамою
В цей же час у реальному житті героїня дізнається про складну пухлину. І знайомиться з дуже професійним, але ще більш нестерпним лікарем.
                                            
Кирило пішов за Кірою не лише до РАЦСу, але й на війну. І залишився з нею навіть після каліцтва.
Він був би люблячим чоловіком й далі, та одного дня знаходить докази… зради? Подвійного життя Кіри? Таємниці, яку дружина вирішили від нього приховати? Де правда та як тепер з нею жити?

Джерело:https://grenka.ua/review-10-krashih-ukr-knyg

Немає коментарів:

Дописати коментар