вівторок, 31 березня 2020 р.

Дізнайся, яких модних видань не вистачає в твоїй колекції!

Журнали мод обожнюють всі модниці світу - ще б пак, адже їх можна гортати, читати, розглядати картинки до дрібниць ... Але все це досить банально, а головною перевагою журналів мод є добірна інформація, публікації найвідоміших фотосесій і, звісно, матеріалізація, адже саме в журналі можна робити замітки, виривати аркуші, клеїти їх на дошку біля входу в дім і навіть засинати, тримаючи в руках улюблене видання.

ТОП:
Звичайно ж, Vogue - перлина і головна зірка у всесвіті світових fashion-видань. Цей журнал точно має бути в твоїй колекції, адже він є законодавцем стилю і смаку, професіоналізму і краси!
Про Harper s bazaar, найімовірніше, ти вже знаєш, але ніколи не пізно ще раз нагадати про це дивне видання. Журнал є одним з перших fashion-magazine у ​​світі - перший номер вийшов у далекому листопаді 1867 року (щоправда, тоді у вигляді газети). Harper s bazaar - законодавець стилю, путівник світом моди, розкоші і сучасного способу життя.
Dazed & Confuzed є шалено популярним виданням більш ніж в 40 країнах світу, ним захоплюються любителі «сильної» моди і люди зі своєю твердою точкою зору. Всі світові fashion-бренди прагнуть потрапити на сторінки видання. Dazed & Confuzed висвітлює актуальні тенденції моди, арту, дизайну, клубної культури, музики, web-культури тощо.
Another Magazine, починаючи з 2001 року, виходить раз на 6 місяців. Він цікавий не тільки жінкам, а й чоловікам. Його обкладинки прикрашали найвідоміші актриси Голлівуду: Ніколь Кідман, Гвінет Пелтроу, Наталі Портман, Джуліанна Мур, Джоді Фостер, Ума Турман та інші всесвітньо відомі красуні. Журнал публікує інноваційні ідеї, модні тенденції, розширені інтерв ю з іконами стилю, зірками і навіть політиками!
Industrie є першим і єдиним незалежним виданням, яке зі світу блогерів перенеслося в світ високої моди, коли звичайні коментатори стали творцями дійсності. Він пірнає за лаштунки та особистості, щоб визначити важливі моменти в історії світової моди. Журнал дотримується правил Nowmanifest - важливе саме те, що відбувається зараз.
6.Love
Love називають революційним виданням у fashion-журналістиці і вбивцею іменитого Dazed & Confuzed. На першій обкладинці видання красувалася товстушка Кеті Гранд, а всередині було максимум брутальності і інформації. Це ідеально продуманий комерційний проект, який протиставляє себе всім іншим журналам і боїться загрузнути в нудьзі.
Історія Purple Fashion Magazine почалася в 1992 році. Тоді Елеін Флеіс і Олів є Заст вирішили створити журнал-реакцію на поверхневий гламур 1980-х років. Видання швидко стало частиною контркультури і анти-моди з її постановочністю і пафосом. Це був один з перших журналів, в якому публікували реалістичні фотографії, що задали тон стилям зйомки 90-х років, геніями яких визнані Юрген Теллер, Террі Річардсон, Вольфганг Tillmans і Маріо Сорренто. Журнал виходить двічі на рік, головним і незмінним редактором є Олів є Заст.

Немає коментарів:

Дописати коментар