четвер, 26 березня 2020 р.

Саме час до театру!!! Що правда також онлайн!


Якщо ви не йдете до театру, театр йде до вас. Українська онлайн платформа Open Theatre транслює відео постановок київських театрів. Наприклад, можна подивитися вистави “Дикого театру”.
  1. Завжди мріяли побувати в знаменитій Віденській опері? Не проблема. Віденська державна опера відкриває свої архіви для прямої трансляції. Тепер Wiener Staatsoper щодня безкоштовно транслює записи попередніх виступів опери та балету. 
  2. Берлінська філармонія, яка також закрита у зв'язку з епідемією коронавірусу, вчинила аналогічно – протягом 30 днів її постановки можна безкоштовно дивитися онлайн. Свої вистави також транслює Берлінська опера. 
  3. Blog 360, хлопці, які знімають відео з подорожей українськими містами, зібрали весь свій архів на одній сторінці. Якщо ви ніколи не були у Жовкві або на Шацьких озерах, подивіться, за посиланням – багато краси.
  4. Віртуальні подорожі по всьому світу. Лувр закрили на карантин? Не біда. Його колекцію можна оглядати онлайн. А на платформі Google Arts & Culture взагалі зібрали 30 віртуальних турів, 300 тисяч фотографій і 150 інтерактивних виставок із 50 музеїв світу. Наприклад, можна побродити по МоМА.
  5. У Google також є платформа з віртуальними подорожами українськими музеями просто неба. 
  6. Ще можна розглядати панорами всесвітніх пам'яток на 360cities.net або на Google street view (там є цілі фототури відомими місцями та містами). На Vimeo також є серія відео з різних міст світу.

Немає коментарів:

Дописати коментар