понеділок, 22 листопада 2021 р.

СВЯТО, НЕ ВІДМІЧЕНО В КАЛЕНДАРІ

Міжнародний День синів - це сімейне свято і привід проявити увагу до улюблених синів, показати, як багато вони значать для своїх батьків.

Адже у світі є такі свята як День матері, День батька, є також День дівчаток. Так що цілком природно, що з'явився День синів.

Його відзначають в сім'ях, де є сини. Майбутні батьки дуже чекаю появи синочка, мріють, як будуть з ним ходити на футбол і рибалку, ділити свої чоловічі секрети, навички і вміння. Але мами синів теж "обожнюють", люблять і прагнуть ростити їх здоровими, сильними і сміливими - адже це майбутні.


Якщо розглядати календар, то такі свята, як День Матері і день Батька дуже добре всім відомі, а ось про те, що 22 листопада заведено відзначати День синів, на жаль, знають сьогодні небагато. Це свято створювалося з такою ж метою – об'єднати рідних людей, знову звернути увагу на цінність сімейних відносин, і на те, що рідніше, ніж вони в світі нікого немає, і не буде.

Офіційно ця дата не зафіксована в календарі, однак, це не робить її менш значущою, ніж інші свята, тому що для батьків їхні діти завжди на першому місці, а в день свята можна просто в черговий раз їм це сказати і продемонструвати всю свою любов. Безумовно, цей день повинні відзначати у кожній родині. Батьки синів і всі чоловіки, які теж є синами і в будь-якому віці для рідних будуть малюками, яких потрібно плекати і оберігати.

Немає коментарів:

Дописати коментар